Rosi (ID-1754)

Rosi

Rosi er en professionel tosproget stemmekunstner, der indtaler topkvalitets VO til kunder over hele verden. Hun er efterspurgt og dedikeret til at bruge hendes stemme til at bygge tværkulturelle broer og bringe overbevisende historier og budskaber til live i fejlfri, indfødt engelsk og spansk og latinamerikansk engelsk.

Oprindeligt fra Puerto Rico blev Rosi født af tosprogede New Yorker/Puerto Rican og argentinske kunstner forældre, der videregav til hende deres kærlighed til musik og det talte ord. Hendes opvækst understregede vigtigheden af at tale, læse, skrive og synge både engelsk og spansk med perfekt udtryk.

Rosi hjælper medieproducenter, reklamebureauer og skabere af uddannelsesmæssigt og informativt indhold ved at optage reklamer og markedsføringsbeskeder, fortællinger og karakterstemmer til virksomhedsvideoer eller eLearning-moduler, da hun er en af de bedste amerikanske bikulturelle engelske/spanske stemmekunstnere, der arbejder internationalt. Klienterne er begejstrede for hendes indfødte nordamerikanske engelske og neutrale latinamerikanske spanske, udført uden accent, medmindre det ønskes. Hendes stemme er blevet beskrevet som venlig, varm, dynamisk, professionel, entusiastisk og konversationel.

Rosi's bikulturelle rødder har gjort hende specielt dygtig til at udtrykke indhold relateret til Hispanics og det spanske sprog. Det har gjort det muligt for hende at bygge tværkulturelle broer i hele verden siden 1994. Hendes arbejde bringer ikke kun meddelelser som disse til live, men inkluderer også et stort dagligt arbejde i det generelle marked på engelsk, med tidligere kunder, herunder L'Oréal, Smithsonian Institute, Scholastic, Madras Firm og American Cancer Society. Senest blev hun tildelt en 2018 SOVAS Award i kategorien 'Outstanding Commercial Demo, Best Voice Over'.

Hendes stemme inspirerer, motiverer, uddanner og informerer, hvilket gør det lettere for vigtige oplysninger og lektioner at nå dagens stadig mere forskelligartede befolkning og sikre en glad klient hver gang.


Speaker egenskaber

Alder: 40 - 50 år Køn: Kvinde
Sprog: Engelsk, Spansk Genre: E-Læring, Voice Reel, Voice Over

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten