Natalie (ID-1613)

Natalie

Natalie har arbejdet som engelsk speakerstemme i København i over tre år.

Som uddannet skuespiller, sanger og voiceover har hun en meget alsidig, nuanceret stemme og hun ved, hvordan man skaber det helt rigtige udtryk til dit brand eller projekt.

Natalie kan udtrykke sig med britisk, nordamerikansk og australsk accent – og aldersmæssigt fra ung teenager til en kvinde på omkring 45 år.


Hun er mester i at ramme forskellige stemninger og tonefald med sin stemme:
  - Naturlig, varm og optimistisk
  - Konfronterende og direkte
  - Følelsesladet
  - Teenagepige
  - Snaksalig og pjattet
  - Omsorgsfuld
  - Posh-britisk
  - Mange forskellige tegnefilmstemmer
  - Og så kan hun synge soundtracks og jingler fra film.

Du kan høre eksempler på hendes arbejde fra radioreklamer, TV-reklamer, videospil, instruktionsvideoer, dokumentarfilm og sangprojekter. Natalie spiller 14 forskellige kvinderolle i det enormt succesfulde, dansk-producererede AAA videospil Hitman: Absolution. Hun er allerede indstillet til også at lægge stemme til Hitman 6, som i øjeblikket er i produktion.

Natalie adskiller sig fra mange andre speakerstemmer, fordi hun både har stor erfaring som stemmeskuespiller men også som producer for mange reklamebureauer i London og København. Hun har produceret og instrueret utallige reklamer for TV og radio – eksempelvis fra Barclays Bank, LEGO, NHS, The Body Shop og mange flere. Denne erfaring gør det muligt for hende både at forstå scriptet fra det kreative perspektiv og samtidig sikre en hurtig optagelse.


Speaker egenskaber

Alder: 40 - 50 år Køn: Kvinde
Sprog: Amerikansk, Engelsk, Australsk Genre: Voice Response, E-Læring, Voice Over, Reklame, Dubbing

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten