Marcus (ID-1735)

Marcus

Hej, jeg hedder Marcus, stemme-skuespiller af lidenskab. Flexitarian, tekst-spiser, tysk uden accent.

Hvad enten det er et teknologisk e-læringskursus, en fabelagtig fortælling for børn og såkaldte "voksne" eller din venlige IVR-stemme. Der er så mange muligheder, hvor min stemme kan lyse dit indhold op. Især hvis det er velskrevet og gennemtænkt.

Siden 2010 har jeg tilbudt min ydelse som stemme-skuespiller. Normalt taler jeg tysk, men mit første job var på engelsk, for "Waze", en navigationsapp. Hvis du bruger det, kig efter stemmen "Boy band", så vil jeg give dig sungne instruktioner, der fører dig til din næste destination. Det er stadig i appen efter alle disse år! :-D

De fleste projekter jeg har arbejdet med i de seneste år har været e-læring kurser, virksomhedspræsentationer og dokumentatoriske indtalinger af alle slags og for forskellige virksomheder, store navne som små. Jeg kunne prale af det her, men jeg sparer dig for al name-dropping, fordi det virkelig ikke bør påvirke dit valg. Enten passer min stemme til dit specifikke projekt, eller også gør den ikke.

Det er en individuel subjektiv beslutning, du skal træffe.

At arbejde sammen med mig er let. Giv mig et lille spec ark hvordan du vil have dit script indspillet, og jeg vil gøre mit bedste for at levere.


Speaker egenskaber

Alder: 30 - 40 år Køn: Mand
Sprog: Tysk Genre: Reklame, Dokumentar, E-Læring, Voice Over, Profil

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten