Fabio (ID-1745)

Fabio

Jeg har arbejdet som voice-over kunstner i 25 år. Jeg startede min karriere i denne 'voice' verden som radio vært og DJ, da jeg var teenager. Fra det tidspunkt af har jeg aldrig ændret mit arbejdsområde med brugen af min stemme, men i mellemtiden har mit job ændret sig meget.

Mine kommercielle kunder omfatter: Fiat, Fineco, Juventus Fc, Iveco, L'Oréal, Kinder & Ferrero, Ducati, Canon, Suzuki Motors, Fiat,M&M's, Focus, Italian Sea Group, Acer, Pirelli, Alpitour og mange andre.

Mine erhvervskunder omfatter: Iveco, Unicredit, Nova Coop, Tim, Olio Crali, Galbusera, Zurich insurance, Praxair, Metro Market.

Jeg har indtalt e-læring for: Okley, Mondo Convenienza, Mediaset Premium, Vodafone, Banca Sella, FFS - SBB (Schweizerische Bundesbahnen), Monopoli di Stato, Poste italiane.

Min stemme er fleksibel og meget klar og blød til præsentationer; rolig, varm og blid til forskellige typer fortællinger. Meget sjov, vittig, og gnistrende, hvis det er nødvendigt, til reklamer. Og sexet selvfølgelig!

Jeg har et stærkt ry i medieindustrien for at gøre arbejdet rigtigt og levere til tiden - jeg har indtalt for virksomheder i næsten alle brancher - lige fra reklamer og e-læringsprogrammer til salgsfremmende videoer og dokumentarfilm.


Speaker egenskaber

Alder: 40 - 50 år Køn: Mand
Sprog: Italiensk Genre: Reklame, Dokumentar, Voice Over, E-Læring

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten