Dorthe (ID-132)

Dorthe

Faktuel, dialekt ren og troværdig lys stemme. Jeg kan det meste, voice response, præsentation, e-learning, nyheder, sport, tv-vært, reklamer - radio og TV. Det jeg ikke har erfaring med - det lærer jeg hurtigt.

Jeg har beskæftiget mig med TV og Film produktion siden 1990. Jeg er Manuskriptforfatter og Filminstruktør fra Kort og Dokumentar Filmskolen og Suppleant i Speakerforeningen. I begyndelsen arbejdede jeg for lokal TV i Roskilde, hvor jeg fik lov at lære alle aspekter af TV Produktion. Først bag kameraet og redigering, dernæst foran kamera og speak, og til sidst tilrettelæggelse af programmer og Producer på Tekst-tv nyhederne. En meget lærerig proces som fik stor betydning, da jeg senere i livet blev speaker i Danmarks Radio (continuity TV Byen) og på samme måde skulle redigere en hel filmanmeldelse ned til en præsentation på max. 8 sek.

På Kanal København har jeg haft mit eget program, Sommer Postkort fra Sydsverige - et kort rejseprogram med ferietips og gode historier. Anledningen var broens åbning, men programmet var populært og kom til at fortsætte hver sommer i 7 år.

I det sidste år har jeg skrevet og indtalt synstolkning af Forbrydelsen II, De Vilde Svaner, Krøniken 11-22 og Borgen. Synstolkning er et ekstra lydspor med billedforklaringer til fordel for de synshandicappede. Jeg har desuden indtalt voice response og andet for Multimediestudiet og nyheder for Roskilde TV.


Speaker egenskaber

Alder: 50 - 60 år Køn: Kvinde
Sprog: Dansk, Engelsk Genre: E-Læring, Voice Response, Lydbog

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten