Christel (ID-1178)

Christel

Jeg har speaket professionelt siden sommeren 2000. Min stemme tilpasses den aktuelle opgave, så du kan bestille, om jeg skal være barn, ung, voksen eller gammel. Lys eller mørk. Blød, faktuel, sexet eller en specifik karakter. Du får den fleksibilitet og professionelle hurtighed, der kræves på en produktion med deadline.

I 2000 startede jeg med at lave speaks, da jeg arbejdede i lydstudiet Bosse, der desværre lukkede i 2003. Speak opgaverne fortsatte dog, og i perioden okt. 2003 – aug. 2009 var jeg samtidig producer, vært og station voice på Radio 100FM. Herefter havde jeg de samme funktioner på Nova FM, og inden jeg blev selvstændig for at hellige mig speak opgaverne, arbejdede jeg som Audioproduction manager i lydstudierne Supersonic CPH.

Opgaverne kan være alt fra speaks til TV- og radio reklamer, film trailers og tv programmer til firma- og produkt præsentationer, teleprompts (IVR), oplæsning af bøger samt karakterer til apps og spil på div. medier.

Jeg har speaket for kunder som: Louis Nielsen, Waoo, Vanish, Fakta, Arla, Coca Cola, Dove, YouSee, TV3, Nordisk Film, Lactocare, Rejseplanen, Lambi, Spies Rejser, H&M, Hyundai, Wasa, Rimmel, Whiskas, Telia, Skat, Gouda Rejseforsikring, Lindhardt&Ringhof, Wella, Kinder Pingui, Stormrådet, NCC, Toys’R’us, AllDays, Amnesty International, Apollo Rejser, Dong Energy, De Gule Sider og mange flere…


Speaker egenskaber

Alder: 40 - 50 år Køn: Kvinde
Sprog: Dansk Genre: Reklame, Dokumentar, Profil, Voice Over, E-Læring

Book denne speaker | Tilføj til favoritlisten