Udtalelser

Mackie Mixer

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S

“Multimediestudiet er garant for god kvalitet. De leverer altid hurtigt og sikkert arbejde, som er højt værdsat af vores mange lydbogsfans. Det er altid en fornøjelse at komme på besøg i studiets hyggelige lokaler i Sankt Peders Stræde, hvor man hver gang bliver budt på kaffe og en hyggelig snak. Jeg vil til hver en tid anbefale Multimediestudiet!”

- Mette Hammerich Caserta, Redaktør, L&R Digital


Sognepræst Kathrine Lilleør

“Multimediestudiet skaber en stemning af lige dele nærvær og ro. Det gør indlæsningen tryg og enkel. Bogen nærmest indtalte sig selv.”

- Kathrine Lilleør, Sognepræst, cand.theol., ph.d., debattør, forfatter og foredragsholder


Jyllands-Posten

“Jeg har arbejdet sammen med Multimediestudiet omkring udskiftning af hele vores callflow og alle vores speaks. Lige fra den første kontakt på hjemmesiden til slut har det været et meget professionelt og godt samarbejde. Det er meget tydeligt, at det er professionelle vi har med at gøre – der er ikke mange spørgsmål og opgaven ligger leveret over forventning til aftalte tidspunkt. Jeg kan kun medgive Multimediestudiet mine allerbedste anbefalinger.”

- Jannie Grauballe Ottsen, Kundecenterchef


TeleFaction

“Multimediestudiet er fleksible og arbejder i et højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten."

- Stine Godiksen, Marketinganalytiker


Tryg

“Multimediestudiet er en meget kompetent og fleksibel samarbejdspartner, som vi har arbejdet sammen med ved adskillige projekter. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og ikke mindst det færdige produkt. Jeg kan absolut anbefale Multimediestudiet.”

- Ib Lavendt, Uddannelseskonsulent


Dansk psykologisk Forlag

“Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Multimediestudiet. Faglig sparring og kvalitet er i top, og der er stor lydhørhed over for individuelle behov og ønsker til samt kvalitetssikring af produkterne.”

- Birgitte Lie Suhr-Jessen, redaktør


TDC

"At samarbejde med Multimediestudiet er, som at samarbejde med gode kollegaer fra en anden afdeling i virksomheden, man selv kommer fra. Kommunikationen er uformel, men seriøs og professionel. Den faglige kompetence er høj, ligesom kvaliteten af det leverede produkt. Således er jeg altid tryg ved at få foretaget indspilninger af talemeddelelser i Multimediestudiet."

- Ole Bak Sørensen, TDC