At gøre en forskel

Multimediestudiet forsøger hvert år at yde økonomisk støtte til projekter, som tjener et godt formål. I 2021 blev det igen Danske Hospitalsklovne som giver magiske øjeblikke videre til syge børn.


En ven, når der er allermest brug for det

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der har eksisteret siden 2003. Deres hovedkontor er placeret i København, men de arbejder i hele landet. De besøger indlagte børn og familier på alle landets 22 børneafdelinger og på særtilbud og institutioner for børn og unge, her i blandt børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit.

For Danske Hospitalsklovne er deres fornemmeste opgave at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer, der kan opstå med en indlæggelse. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

En ven, når der er allermest brug for det