Speak til telefoni-systemer

Speak til telefonisystemer hos Multimediestudiet

Har jeres virksomhed erhvervet en telefoni løsning med udgangspunkt i Cisco, Avaya, Nortel, Aastra, Trio, Solidus e.lign., men mangler den professionelle stemme til at guide og informere jeres kunder?

Lad os hjælpe. Vi har 20 års erfaring med at lave lyd til den slags telefonisystemer. Ud fra jeres manuskript indspiller vi de ønskede fraser (tekstbeskeder) og navngiver dem, så det er enkelt for jer at finde rundt i.

Vi leverer de ønskede fraser i det lydformat, som netop jeres telefonssystem bruger, og sørger for optimalt lydniveau og kvalitet i forhold til det specifikke system. Vore teknikere har dybt kendskab til de forskellige call flow og kender derfor også metoderne til, hvordan jeres telefon kunder informeres korrekt. Det gælder for alle indspilninger, at vi har stort fokus på betoninger, tempo og det rigtige ’smil’ i stemmen.

Har din virksomhed en god intern stemme som foretrækkes, eller ønsker I at gøre brug af én af vore mange professionelle stemmer til formålet?. Begge muligheder er naturligvis til stede hos Multimediestudiet.