Podcasts

Det er med god lyd i øret, at man får den fulde fornøjelse af en podcast. Har du styr på kvaliteten af din indtaling?

Podcasts hos Multimediestudiet

For at man kan få det fulde udbytte af en podcast, så kræver det, at lydoptagelsen og indtalingen er lavet i høj kvalitet - hvilket bl.a. vil sige optagelse i et 'lyddødt' rum så unødig støj undgås, den rigtige stemme, en professionel mikrofon og en korrekt efterbehandling af indspilningen.

Hos Multimediestudiet har vi både en lydtæt speakerboks, profesionelle speakere, high-end mikrofoner og dygtige lydteknikere, så dit podcast kommer til at sidde lige i øjet. Vores mangeårige erfaring og forståelse for optageteknik og -guiding giver os alle forudsætningerne for at arbejde professionelt med lyden i redigerings- og masteringsprocessen. 

Vi tilbyder mulighed for både enkeltoptagelser og dialogoptagelser (mellem 2 personer på samme tid). 

Podcasts ganske kort

  • En podcast er et lydoptagelse, du kan høre, når du vil.
  • Mange omtaler podcasting som radio on-demand – altså radio når det passer dig.
  • Der er ingen grænser for længden. En podcast kan være to minutter kort eller tre timer lang.
  • Du kan lytte til podcasts på din mobil, iPad eller computer.
  • Podcasts kan bruges på mange måder: som kommunikationsværktøj, til gode historiefortællinger, til at skabe fantastiske lytteoplevelser, til at vidensdele i en virksomhed eller som branding.
  • Oprindelig er navnet en sammentrækning af ordene iPod og broadcasting, men senere har udtrykket "pod" ændret betydning til "Personal On Demand", sådan at "podcasting" betyder "Personal On Demand Casting".