Lydbogsindtaling

Lydbogsindtaling i Multimediestudiet

Markedet for lydbøger har udviklet sig markant. Det er blevet langt mere almindeligt, at udnytte en lang transporttid i f.eks. bil eller tog, til at nyde en god lydbog.

Det er nogle af de samme kompetencer fra lydindspilninger til voice response, der skal til, for at producere lydbøger der er underholdende og spændende.

Multimediestudiet har gennem de sidste 5 år indspillet og produceret mange lydbøger, både for voksne og børn. Uanset om oplæseren er forfatteren selv eller en professionel speaker, så gælder det om at få det maksimale ud af den pågældende person. Det handler om at skabe en tryg og behagelig atmosfære, afstemme forventninger til f.eks. udtalelse og ’energi’ i forhold til manuskriptet og give god og konstruktiv vejledning undervejs.

Med Multimediestudiets mangeårige erfaring og kompetente instruktører/teknikere, får kunden de bedste muligheder for at få sat præcis det fingeraftryk på lydbogen, der skal til for at gøre den vellykket.

Multimediestudiet råder desuden over et stort lydarkiv som bl.a. omfatter baggrundslyde og effekter. Disse ekstra features er et spændende supplement, som gør lydbilledet langt større og mere intensivt for lytteren. Specielt er korte børneboger et område i vækst, og brugen af lydeffekter er med til at visualisere historien overfor barnet.