Speak til radio og TV reklamer

Speak til radio- og TV-reklamer hos Multimediestudiet

Vi tilbyder færdig lydproduktion af reklamer til radio- og TV-spots eller råindspilning, som efterfølgende bearbejdes af kunden selv. Uanset hvilken løsning der vælges, er kunden er mere end velkommen til selv at være med ved lydindtalingen, og dermed have mulighed for at kvalitetssikre indspilningen med det samme. Der er også mulighed for opkobling via Skype, så f.eks. fjerntboende danske eller udenlandske kunder også kan være ’med’ under indspilningen.

Få lydmixet optimeret til direkte brug på radio- og TV-stationen, og tilpasset det maksimale lydniveau i forhold til den afviklende kanals standard. Synkronisering foregår via draft video i ProTools, f.eks.: OMF, AAF eller Quicktime.

Det færdige lydmix kan også leveres i det ønskede lydformat direkte til viderebearbejdning eller synkronisering i Video Suite, feks. WAV eller AIFF, 24bit/16bit - 48Khz/44,1khz, stereo/mono.

Derudover råder Multimediestudiet over et stort effekt-bibliotek bl.a.: Hollywood Edge, Cartoon Trax, Lucasfilm SFX Library, DR, Animal Trax, Citi Trax, Sound Ideas mv.

En god radio- eller TV-reklame kræver selvfølgelig den rigtige stemme - få inspiration i vores store speakerdatabase med lydeksempler.

Herunder et eksempel fra en reklame for 'Capella Play', hvor Multimediestudiet har stået for musik, færdigmix og produktion af det endelige lydspor.

Herunder et eksempel fra 'Det nye 112', hvor Multimediestudiet har stået for indtaling, færdigmix og produktion af det endelige lydspor.