Digitalt værktøj til øget trivsel


Af: Vibeke Morsing | 15. april 2021


Multimediestudiet har haft et spændende samarbejde med det første digitale behandlingsprogram for børn og unge i Danmark, som hedder MYiNNERME.

MYiNNERME - digitalt værktøj til øget trivsel

MYiNNERME er en sundhedsapp til børn, unge og deres voksne, som på en inspirerende og praktisk måde hjælper med at håndtere og komme igennem udfordringer med bl.a. vrede, sorg, corona, generthed og mobning.

Voice-over delen til app'en er indtalt i Multimediestudiet på to sprog (dansk og engelsk) hhv. med MYINNERMEs egen danske stemme og én af vores rutinerede og dygtige speakere, Angela. Ikke bare har det været en spændende opgave at være med til, men også en vigtig én af slagsen.

Tanken bag

Alt for mange børn og unge kæmper med følelsesmæssige problemer. Det kan være en uoverskuelig og fastlåst situation for den unge selv, og det er ofte svært for forældrene at vide hvad de skal/kan gøre for at hjælpe. App'en er ment som en værdifuld støtte til at kunne arbejde med problemerne og vejlede forældrene/de voksne i hvordan de bedst støtter barnet i den videre udvikling. I det hele taget en hjælp til at øge trivslen ved at tage fat om roden på udfordringerne og få det bedre med sig selv.

App'en har både en visuel og en lydmæssig side og er udarbejdet i øjenhøjde med de unge. Den hjælper på de unges præmisser i forhold til at stå til rådighed, når de har brug for det som digital hjælp. MYiNNERME er primært udviklet til børn og unge i alderen 8-16 år og målgruppen er børn og unge med lettere psykiske lidelser eller med symptomer på psykisk mistrivsel, der vurderes at true deres udvikling. Den henvender sig også til dem, der er forælder eller anden voksen omkring barnet, så de kan støtte barnet i den udvikling som arbejdet med MYiNNERME sætter i gang. Alle forløb har således to spor – ét til barnet og ét til den voksne.

Multimediestudiet har været glade for samarbejdet og vil gerne være med til at understrege vigtigheden af at sætte fokus på trivsel - alt for mange børn har en langt hårdere hverdag, end de burde have.

Er du interesseret i at læse mere om MYiNNERME og menneskene bag, så tjek deres hjemmeside ud HER.

Kategorier: Trivsel, Voice-Over

Tilbage til oversigten