Kært barn har mange navne


Af: Vibeke Morsing | 29. oktober 2020


Vi både 'lever' med det ... og hader det - og vi kender det under navne som:

Vi lever med det og accepterer det, når det er en god melodi og når valg af instrumenter samt lydniveau er tilpasset telefonisystemets begrænsede kvalitetsgengivelse.

Vi hader det, når vi i det hele taget bliver sat på 'på hold', men specielt når musikken er kedelig eller direkte irriterende og skrattende at høre på.

At have professionel ventemusik kan gøre hele forskellen på om kunderne tålmodigt forbliver i køen eller lægger på.

Underkend ikke ventemusikken. Den er en betydelig del af kundeoplevelsen. Hvad kunden oplever i telefonen bliver kodet direkte til opfattelsen af din virksomhed. Man kan sammenligne det med det førstehåndsindtryk man får, når man møder en repræsentant for et firma i levende live. Det giver mening at bruge lidt ekstra krudt på, at man også i telefonen giver en god kundeoplevelse.

Ventemusik, kømusik eller music on hold? Kært barn har mange navne

KODA-beskyttet musik eller egen produktion?

Det er altid muligt at vælge KODA-beskyttet musik. Det koster penge for antal telefonlinier og bliver typisk faktureret som en abonnementsaftale en gang om året. Læs mere om det på KODAs hjemmeside.

Man skal dog være opmærksom på, at almindelig populærmusik som lyder godt på hifi højtalere, ikke nødvendigvis lyder godt i telefonen. Telefonisystemerne har begrænset båndbredde, hvilket betyder at bas og diskant fjernes. Derfor kan den type ventemusik - hvis man er ukritisk - ende med at lyde som støj og give en negativ oplevelse for kunderne

Vi tilbyder at være jeres lytteagenter og være med til at finde/selektere den helt rigtige musik ud fra ønsker fra jeres side. På den måde er I sikret musiknumre som kan bruges som ventemusik, og som lyder godt selv med telefoniens begrænsede musikgengivelse.

Multimediestudiet tilbyder også egen produktion af ventemusik, designet til jeres virksomhed. Det kan enten være musik opbygget fra bunden, eller hvis I allerede har en musikpakke som bruges i forskellige præsentationssituationer, så kan vi tilpasse den til jeres telefonisystem.

Når musikken er produceret, testet og godkendt overdrages musik og rettigheder fuldt til jer. Det er derfor værd at bemærke, at der ingen ekstra årlige omkostninger er ved valg af produceret musik fra Multimediestudiet.

Processen ved egenproduktion kunne være 

Nysgerrig på at få professionel ventemusik i telefonen? Kontakt os for yderligere dialog.

 

 

Kategorier: Ventemusik, Kømusik, Music on Hold, MoH, Telefonmusik, Pausemusik

Tilbage til oversigten