Ta' til Costa Hillerød


Af: Vibeke Morsing | 12. august 2020


Der er klart flest fordele ved at have vores skønne studie oppe under de fritlagte spær på andensalen på Ndr. Jernbanevej 36 i Hillerød. Skøn udsigt, højt til loftet, masser af vinduer og lys samt plads at boltre sig på (en stor fordel, når speakerne skal udfordre Per i en omgang bordtennis....). Kort sagt - en beliggenhed som vi har elsket, siden vi flyttede ind for snart 4 år siden.

Forsider af medaljer har dog typisk også en bagside.
Den kommer vi tilbage til.

Her midt i august, kan de fleste af os snart kun ane sommerferien i bakspejlet men kan fortsat nyde den skønne sol, lyse aftener og sensommervarmen. Fantastisk - og helt klart mest fantastisk med bare tæer, let sommertøj, en jævn brise og et koldt glas rosé i hånden.
Ja, nu kan jeg jo kun tale for mig selv :-)

Ovenstående forudsætter imidlertid - for de flestes vedkommende - at man har fri, sidder i haven, på altanen, terassen, stranden eller tilsvarende steder i det fri. Flere komponenter i den situation er desværre oftest ikke helt forlignelige med en travl arbejdsdag på kontoret. Eller hos os i studiet.

Og her kommer så den lille bagside.

For hvor skønt og dejligt vi end synes at vi bor, så kan vi ikke komme udenom at der kan blive rasende hedt med adskillige store velux-vinduer og loftsvinduer. Selv med udluftning og gennemtræk kan det være en udfordring at befinde sig lige under taget.

Speakerne er dog mega seje - de brokker sig sjældent over varmen. Når varmegraderne så alligevel når højder som her i august - så er det at vi, trods alt, priser os lykkelige over at have en air condition, som kan tændes i pauserne.

Så Ta' til Costa Hillerød - det nye tropeferie-paradis. ;-)

Velkommen tilbage fra ferie!

Sara Qvist i studiet

 

 

 

Kategorier: Sommerferie, Nordsjællands Speakstudie

Tilbage til oversigten