En lille bog til mørke dage


Af: Vibeke Morsing | 03. juli 2020


Anja Steensig har været i studiet og indtale hendes bog:

En lille bog til mørke dage
Trøst i Tro og Kærlighed

Anja Steensig i studiet for at indtale hendes bog: En lille bog til mørke dage

Anja er tidligere TV- og radiovært og har valgt at gå en anden vej i livet. Hendes baggrund er mangfoldig og spændende, hvilket beskrivelsen fra hendes hjemmeside i den grad vidner om.

Uddrag fra Anja Steensigs hjemmeside:
"Min rejse har, set udefra, været kringlet og uforudsigelig; Tv og radiovært, selvstændig smykkedesigner, forfatter, blogger, underviser, konferencier, teologistuderende, foredragsholder, mentor og healer, men for mig har det været en rejse, der naturligt fulgte min egen udvikling.

Jeg er et sammensat menneske, der har meget på hjerte, jeg gerne vil dele med verden. Drevet af en passion for at sprede budskabet om kærlighedens styrke. Om vigtigheden af medfølelse for andre såvel som for os selv, Om den uendelig styrke der ligger gemt i os alle, når vi forbinder os til kærligheden i og omkring os, og om alle de gaver der ligger gemt til os, der hvor vi føler os svagest og mest fortabt. Jeg føler mig kaldet til at formidle kærligheden, og det er som om hvert eneste skridt på min rejse gennem livet, har peget hen imod det sted, hvor jeg befinder mig nu. Velvidende at rejsen vil fortsætte så længe jeg lever."

Multimediestudiet har været behjælpelig med det tekniske set-up i forhold til indtaling af bogen som lydbog og den efterfølgende lydoptimering og masterproduktion - og det har været en fornøjelse.

På hendes hjemmeside skriver Anja følgende om bogen:
"Nogle gange trænger vi bare til at blive holdt om, og vide at vi ikke er alene med vores smerte. Derfor har jeg skabt en helt særlig bog, der giver dig omsorg, trøst og kærlighed i de svære stunder, hvor ensomheden og smerten er størst. Den er skrevet for at lade dig vide, at du ikke er alene, at du altid er elsket, og den er en gave fra mig til dig."

Det er ingen tvivl om, at Anja har en masse kærlighed at dele ud af - og vi var så heldige at få lidt af den og har forhåbentlig også givet lidt retur.

Tak Anja.

Kategorier: Lydbog, Nordsjællands Speakstudie

Tilbage til oversigten