Boys will be boys


Af: Vibeke Morsing | 14. maj 2020


Ære være mødebordets minde


Mødebordet i studiet har i et stykke tid været lidt ustabilt. Man havde fornemmelsen af, at man ikke skulle skubbe meget til det, før det brasede sammen - selvom det selvfølgelig ikke var tilfældet. Men super solidt bygget var det altså ikke.

Så der blevet taget en 'executive decision' og indkøbt et nyt mødebord, for vores kunder, speakere og samarbejdspartnere skulle jo kunne sidde afslappet til møderne og ikke være nervøse for, at et kraftigt nys eller et par ekstra kaffekopper skulle få bordet til at brase sammen - eller det troede webmasteren ihvertfald. :-)

Den pågældende eftermiddag hvor mødebordet skulle ankomme, tog undertegnede på arbejde i studiet og fandt Per og et par unge mennesker på knæ på gulvet, i fuld gang med at samle mødebordet - eller, hvad var nu det?

Det lignede da ikke et almindeligt mødebord... en ret speciel blå farve, ben med hjul og bordpladen væsentlig større end før.

Nååååååååårh. Ahhhhhh - ja, ja - selvfølgelig.

Boys will be boys!

Og sig så iøvrigt hej til vores nye mødebord. :-)

Game on!

Det må godt være sjovt at gå på arbejde

Kategorier: Det må godt være sjovt at gå på arbejde, Nordsjællands Speakstudie

Tilbage til oversigten