En ven, når der er allermest brug for det


Af: Vibeke Morsing | 24. marts 2020


Vi skriver marts 2020 og det er en vældig skræmmende tid. Familiemønstre er ændrede, der er vendt op og ned på dagligdagen, usikkerheden er stor og bekymringerne mange - ikke mindst for børnene. Læg så oveni, at du som barn også er indlagt på hospitalet - det er noget af en mundfuld.

Derfor støtter Multimediestudiet også i år Danske Hospitalsklovne, som giver magiske øjeblikke videre til syge børn og får dem til at glemme 'virkeligheden' for en stund.

For Danske Hospitalsklovne er deres fornemmeste opgave at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer, der kan opstå med en indlæggelse.

Danske Hospitalsklovne er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt. Tak for jer!

Danske Hospitalsklovne - en tryg hånd at holde i

Kategorier: At gøre en forskel, Danske Hospitalsklovne

Tilbage til oversigten