Podcasting


Af: Vibeke Morsing | 07. maj 2019


Ja, vi laver også podcasts hos Multimediestudiet.

Senest har vi produceret ti forskellige podcasts, hvor to personer sidder samtidigt i boksen og har en dialog. Podcastene skal bruges til et større elektronisk bogforlag, og det var en sjov og underholdende session. Indtalingen blev lavet af 2 sexologer - Amanda og Asgerbo.

I gang med indtaling af dialog podcast hos Multimediestudiet

Og så vil vi da også gerne lige slå et slag for, at vi faktisk har så stor en speakerboks, at der snildt kan sidde 2 personer på samme tid.

Udover at have to personer i boksen, så har vi også mulighed for at lave lydoptagelser af høj kvalitet. Vi råder over professionelt udstyr som et lydisoleret speakerboks og professionelle mikrofoner, og så har Multimediestudiet også mangeårig erfaring og forståelse for optageteknik og -guiding, så vi efterfølgende kan arbejde tilfredsstillende med lyden i redigerings- og masteringsprocessen.

Det er med god lyd i øret, at man får den fulde fornøjelse af en podcast. Og det hjælper vi gerne med (skulle I være i tvivl). Kom frisk - også hvis det bare er for at tale om et muligt projekt. 

Indtaling af podcast

Podcasts ganske kort

Kategorier: Nordsjællands Speakstudie, Podcast, Podcasting

Tilbage til oversigten