Det var alligevel en del...


Af: Vibeke Morsing | 22. januar 2019


Sad i studiet og tænkte: "Gad vide hvor mange lydbøger vi egentlig har indspillet?". Vi kom hver især med nogle bud: "35", "over 50", "max. 70" osv. Det var ikke lige til at huske, da lydbogsindspilning og lydbogsmastering blot er en del af mange forskellige produktionsopgaver, vi laver. Desuden har vi indspillet lydbøger i næsten 10 år, og det viste sig, at det alligevel var blevet til en hel del. Nemlig 86 for at være helt nøjagtig. Og forhåbentlig kommer der mange flere til fremover.

Det var rigtig sjovt at gense titlerne og tænke på de mange sjove oplevelser med både forfattere, forlag og indtalere. Og der har vitterlig være emner og temaer for enhver smag. Lige fra børnebøger og rejsebeskrivelser til selvhjælpsbøger og biografier.

Tjek lige listen ud herunder (nårh ja, du behøver selvfølgelig ikke at læse det hele igennem - men vi er bare så glade for hver og én, at de selvfølgelig skulle med allesammen).

Først nævnes titlen, så forfatteren og til slut indtaleren:

Kategorier: Lydbog, Nordsjællands Speakstudie, Indtaling

Tilbage til oversigten