Hyperrumomfartsvej i Hillerød


Af: Vibeke Morsing | 24. oktober 2018


Mange af os kender bog-klassikeren fra 80´erne: The Hitchhiker´s Guide to the Galaxy. Den blev oversat til dansk for en del år siden og fik titlen ´Håndbog for galakse-blaffere´. Imidlertid besluttede bogforlaget Lindhardt og Ringhof her i 2018, at klassikeren selvfølgelig også skulle indtales som lydbog, og det har Multimediestudiet haft fornøjelsen af at producere sammen med den danske tv-vært og skuespiller Jacob Riising som indtaler.

Det er en virkelig syret historie om hovedpersonen Athur Dent, som på en helt almindelig torsdag finder ud af, at hans hus skal rives ned af de lokale myndigheder, at hans bedste ven gennem flere år er et rumvæsen, og at Jorden vil blive udslettet om to timer for at gøre plads til en hyperrumomfartsvej. På sin vanvittige rejse lærer Arthur Dent, at et håndklæde er den mest nyttige ting i universet, han får svar på Livet, universet og det hele og finder ud af, at alt hvad han behøver at vide, kan han finde svaret på i bogen Blafferens Galakseguide.

Herunder kan du se et videoklip fra Multimediestudiet, hvor Jacob fortæller om historien og hans udfordringer med de mange underlige ord og navne på personer og steder. Rigtig god fornøjelse!

Kategorier: Skuespiller, Lydbog, Jacob Riising, Speaker

Tilbage til oversigten