Latterkrampegaranti


Af: Vibeke Morsing | 04. september 2018


Endnu engang har vi haft fornøjelsen af Jacob Riising i studiet til indtalingen af hans bog "Karmaboy - Klokkeværk og Kvindelejr". Bogen er fjerde bind i hans populære serie om Karmaboy.

Jacob Riising i studiet - "Karmaboy - Klokkeværk og Kvindelejr"

Helse Else har forladt torvet. Hun er taget på kvindelejr og har truet med aldrig at vende tilbage. Derfor skal Niller i gang. Som superhelten Karmaboy skal han overtale far, Erkan og Kopi-Kaj til at tage af sted, for at redde Helse Elses butik fra at blive jævnet med jorden. Der er bare lige en udfordring: man skal være kvinde for at blive lukket ind. Ind skal de. Det viser sig dog, at lederen af kvindelejren har bagtanker. Hun er en ensom gemyt og vil gerne isolere alle på øen. Holdet kan ikke komme hjem. Uret tikker. Når de det ikke inden kl. 12.00, vil kommunen overtage Helse Elses butik.

Der er i sandhed lagt op til latterkrampegaranti til hele familien.

Kategorier: Skuespiller, Lydbog, Speaker, Jacob Riising

Tilbage til oversigten