Tiden før døden


Af: Vibeke Morsing | 17. maj 2018


Multimediestudiet har haft fornøjelsen af Lars Brygmann's selskab, da han skulle lægge stemme til bogen "Tiden før døden", skrevet af Jesper Bugge Kold og udgivet af forlaget Saga/Lindhardt og Ringhof.

Tiden før døden er fortællingen om en dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat, som bindes sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Alle kæmper de en brav kamp for at komme levende igennem krigen, men i sidste ende er det tilfældigheder, som bestemmer deres skæbne.

De 5 menneskeskæbner bliver blandet ind i hinanden på kryds og tværs. En barsk, hjerteskærende historie om en krig ingen bør glemme, og dens indvirkning på mange forskellige mennesker. Nogle af hovedpersonerne føler man med, andre græder man sammen med. Ingen bad om den krig, men alle forsøger de at klare sig igennem, på bedst mulig måde.

Det er en fortælling om krigens rædsler og det svære ved at bevare optimismen og håbet i en verden i krig og mismod.

 

Kategorier: Lydbog, Saga, Lars Brygmann, Skuespiller, Lindhardt & Ringhof

Tilbage til oversigten