Lige i Skabet


Af: Vibeke Morsing | 21. november 2017


Multimediestudiet har haft fornøjelsen af at have besøg af Tore fra Frederiksborg Amts Avis. I indlægget ERHVERV Nordsjælland (21. november 2017) finder du artiklen: "Per får stemmen til at sidde lige i skabet", hvor historien om studiet og flytningen til Hillerød bliver fortalt.

Vi har været ON AIR i Hillerød i et år nu, og er meget glade for den fantastiske feedback på flytningen fra Indre København til Nordre Jernbanevej i Hillerød, som vi har fået. De gode tilbagemeldinger fra vores faste kunder og vores store netværk af professionelle speakere, har været med til at underbygge vores tro på, at det var det rigtige at gøre.

At Frederiksborg Amts Avis også giver os nogle gode ord med på vejen, er vi meget taknemmelige for.

Tak Tore, for en velskrevet artikel.

Multimediestudiet i Frederiksborg Amts Avis d. 21. november 2017

Kategorier: Frederiksborg Amts Avis, Tandlægehuset, Flytning, Nordsjællands Speakstudie

Tilbage til oversigten