Stemmen bag Samsung reklame


Af: Vibeke Morsing | 24. oktober 2017


Samsung har i oktober 2017 reklameret en del for QLED TV. Selve reklamen har vi ikke haft noget at gøre med, men speaket til reklamen kan vi til gengæld godt tage æren for. Den er nemlig indtalt i Multimediestudiet af Janek Lesniak, som er én af vores rutinerede og dygtige speakere.

Så når du ser tv-reklamen næste gang - så tænk på Multimediestudiet.

Billede fra TV-reklamen for Samsung QLED TV

Janek - speakeren - er en erfaren herre, og speaker på både dansk og engelsk. Udover at være en dygtig speaker med en fantastisk stemme, så har han et par andre interessante kompetencer som er lidt ud over det sædvanlige - bl.a. er han uddannet skuespiller fra London og Los Angeles og har færdigheder indenfor stage fight, ridning og dykning.

Ikke tosset med et så alsidigt CV.

På snarligt gensyn, Janek.

Kategorier: TV-reklame, Speaker, Speaker søgning

Tilbage til oversigten