Anna favner bredt


Af: Vibeke Morsing | 16. august 2017


Anna har været i studiet og lave indtaling til e-læring for en større dansk virksomhed.

Anna Kruse er - udover speaker hos Multimediestudiet - sanger og komponist. Hun er konservatorieuddannet sanger fra “Rytmisk Musikkonservatorium” i København og fra “Ingesunds Musikhögskola” i Sverige. Blandt mange andre projekter, laver hun musik og teater for børn, synger med i bigband til store events samt deltager i en række koncerter fra middelaldermusik til country og alt muligt der imellem. I mere end 15 år har Anna været bosat i Danmark, og arbejder til daglig som sanger og vokalcoach. Vi kan vist godt blive enige om, at hun favner bredt.

Du kan høre nogle af hendes demo-speaks indenfor genrerne dokumentar, lydbog, reklame og profil her.

Anna Kruse under indtaling i Multimediestudiet

Husk, hvad enten du er interesseret i en herre- eller kvindestemme, så kan du søge på køn, alder, genre og sprog under vores speaker søgning. Her finder du et stort udpluk af speakere - men vores netværk til yderligere speakere og andre sprog er virkelig stort - så finder du ikke det, du har brug for i søgningen så tag direkte kontakt til os. Vi finder den rette stemme til dig! 

Kategorier: Speaker, Speaker søgning, Demo, E-læring

Tilbage til oversigten