Fra Malmø til Hillerød


Af: Vibeke Morsing | 07. juli 2017


Den svenske skuespiller og speaker Renée Johnson, har været en tur i studiet og speake system telefonibeskeder for et stort amerikansk selskab. Renée er til daglig bosat i Malmø og kommer jævnligt i studiet for at indtale speakopgaver.

Du kan lytte til et par demoer på Renées stemme her.

Selvom Renée kommer fra Sverige, tager det kun lige godt 1 time i tog fra Malmø - og studiet i Hillerød ligger jo så dejlig tæt på stationen, at det vitterlig er mindre end et stenkast fra perronen. Og transporttiden i toget kunne Renée eventuelt bruge på at lytte til en spændende lydbog - som måske også er indtalt i Multimediestudiet.

Det er faktisk ret nemt at komme til studiet - for vi er så heldige, at Hillerød station er Nordsjællands trafikknudepunkt, med direkte togforbindelser til/fra København, Helsingør og Hundested.

Og skulle du være i bil, så har Multimediestudiet gratis parkering lige ved døren.

Velkommen til!

Renée i gang med indtalingen i Hillerød

Kategorier: Telefoni, Nem transport, Nordsjællands Speakstudie, Speaker

Tilbage til oversigten