God til accenter


Af: Vibeke Morsing | 31. marts 2017


Det er ikke nemt at indtale professionelt med forskellige engelske accenter - men Scott Farrell kan. Han har været i studiet til indtaling af e-læring til en større dansk virksomhed.

Scott har en spændende baggrund. Han er uddannet i London på Drama Cenre, Chalk Farm og har arbejdet med teater, musicals, tv og film. I 1987 begyndte han at lave voice-over på en tegneserie og gik derefter videre til BBC Radio 4, og spillede hovedrollen i 'Citizens' og også andre dramaer som 'The Sea-Wolf' og 'The Betrothed' osv. Scott har boet i mange forskellige områder og er vokset op med adskillige engelsksprogede accenter og dialekter så hans 'øre' er tunet rigtig godt ind hvad angår accenter, og er dygtig til at gengive dem.

Scott indtaler e-læring i Multimediestudiet

Siden Scott flyttede til Danmark har han været involveret i teater, skrivning og optræden i komik-satire på Kafcafeén i København. Også tv, reklame, voice-over og træningsvideoer til store virksomheder som Carlsberg, Lego, Ikea, Coca-Cola, Gosh, McVities Biscuits og mange andre. Han har tilmed udgivet en børnebog 'The Eagle and the Child'.

Scott har en varm, venlig stemme og taler med stor bredde og variation og kan lyde fra ungdommelig til gammel.

Du kan høre et par demoer på hans profilside.

 

Kategorier: E-læring, Speaker, Demo, Speaker søgning

Tilbage til oversigten