Omtale i Hillerødposten


Af: Vibeke Morsing | 07. februar 2017


Så fik historien om flytningen af Multimediestudiet lidt spalteplads i Hillerødposten. Dejligt med en lokalavis, som gerne vil hjælpe lidt på vej med at udbrede kendskabet. Tak for det.

Nordsjællands Speakstudie i HillerødPosten

Hvad der ikke nåede med i ovenstående, var den ekstra info om, at Per faktisk var med til at producere Danmarks første voice response løsninger til automatiserede telefonsystemer og også var med fra den spæde start med analoge og digitale talemaskiner i Danmark. Kunderne har holdt ved gennem årene, og Multimediestudiet laver fortsat lydindspilninger til mange af de store og landsdækkende voice response systemer.

Vi ville også gerne i artiklen været kommet ind på valg af placering - for det lyder umiddelbart som en speciel cocktail, at have et lydstudie i en bygning fuld af tandlæger - så hvordan hænger det lige sammen? Vores forrige adresse var i indre København, og vi var opmærksomme på, at ét af kriterierne for succes lå i en fysisk lokation tæt på stationen. Derfor var det vores store held, at Tandlægehuset – som ligger blot 100 meter fra stationen - ønskede at udleje hele 2. salen til erhverv. Lokalerne var lige som vi gerne ville have dem – lyse og venlige – så vi bød ind på lejemålet og har nu både en optimal lokation og som bonus en masse rare ’kollegaer’ hos personalet i Tandlægehuset.

Artiklen kan også læses på Hillerødpostens hjemmeside her.

 

Kategorier: Hillerødposten, Tandlægehuset, Flytning, Nordsjællands Speakstudie

Tilbage til oversigten