Der pusles i krogene...


Af: Vibeke Morsing | 19. januar 2017


Pusle Helmuth har været i studiet for at indtale nogle stemmeprøver - både til telefoni, e-læring og voice-over. Du kan læse mere om Pusle på hendes speakerprofil, og her kan du også lytte til nogle af hendes stemmeprøver.

Pusle-Helmuth-i-studiet

Multimediestudiet laver jævnligt optagelser med både nye og eksisterende speakere for at kunne opretholde en varieret samling af demo’er på hjemmesiden til inspiration for studiets kunder. Samtidig vil vi gerne gøre en ekstra indsats for at promovere de enkelte speakere, på det helt individuelle plan.

Hvert område kræver sin egen særlige stemme - og i vores speaker søgning finder du ikke bare din favorit, men du får også en masse bonusinfo om den pågældende speaker. Her har du muligheden for at læse mere om og høre udvalgte lydprøver fra de enkelte speakere. Deres baggrund og kompetencer er spændende læsning, så lad dig inspirere.

Skulle du mod forventning ikke finde lige præcis den type stemme du efterlyser i vores arkiv, eller har du brug for et helt andet sprog end det, du kan finde her på siden - så tøv ikke med at kontakte os. Vi har et stort netværk og vil efter stor sandsynlighed kunne skaffe den helt rigtige speaker til dig.

Save

Kategorier: Speaker, Demo, Speaker søgning

Tilbage til oversigten