Flere veje til mandens hjerte


Af: Vibeke Morsing | 12. januar 2017


I øjeblikket bliver bogen "Flere veje til mandens hjerte" indtalt som lydbog i Multimediestudiet. Indtaler er forfatteren selv, nemlig Martin Østergaard - Psykoterapeut, forfatter og journalist. Martin har skrevet i alt otte bøger om mænd, kvinder og samliv og selvbiografiske bøger om kærlighed, familieliv og personlig udvikling.På hans hjemmeside skriver han bl.a.: "Jeg er selv skilt to gange, og det er jeg ikke stolt af, men omvendt gør det mig nogle dyrekøbte erfaringer rigere, og helt ind til benet kender jeg følelsen af smerte og frustration over ikke at kunne løse sine problemer selv eller sammen. Vi mænd hader jo at modtage hjælp udefra. Og da især til følelsesmæssige udfordringer. Dér er kvinder noget bedre til at række ud, når man ikke længere kan klare ærterne selv."

Bogen blev udgivet i 2008 af forlaget Lindhardt & Ringhof og lydbogen bliver udgivet af Lindhardt & Ringhof Audioteket.

Den handler i store træk om at finde den rette, og at holde hjertet varmt.

Martin skriver: "Flere veje til mandens hjerte" er til de mange nysgerrige kvinder, der gerne vil have inspiration til, hvordan kommer tættere på en mand, hvad enten man lige har mødt ham eller har elsket ham i mange år.

Kvinder og mænd er på nogle områder mere forskellige end nat og dag. Gælder det fx samtale og følelser, er kvinden lige så hurtig i hovedet som en åben sportsvogn, mens manden nærmest er på tommelfingeren. Men kan vi gennemskue misforståelserne og bruge forskellighederne, kan vi komme vildt dejligt op at køre sammen.

Kategorier: Lydbog, Lindhardt & Ringhof

Tilbage til oversigten