Kan du høre, hvad jeg tænker?


Af: Vibeke Morsing | 01. november 2016


Kan du høre, hvad jeg tænker?

Nej - det er nok rimeligt svært. Men skulle man give et godt bud på, hvem som kan - så er det specialkonsulent inden for akustik og elektroakustik Eddy Bøgh Brixen fra EBB-consult.

Han har været i studiet i dag for være med til at sikre, at Multimediestudiet - også på vores nye lokation - fortsat kan levere lydoptagelser i den høje kvalitet, som vores kunder og samarbejdspartnere er så glade for.

Dagens program gik derfor ud på at lave akustisk måling på speakerboksen for at se på evt. forbedringsmuligheder; en efterklangsmåling som dokumenterer hvor dæmpet rummet er; målinger og analyser - både inde i speakerboksen og ude i selve rummet - for at vurdere, om der er uhensigtsmæssige frekvenser som kan påvirke indspilningerne og slutteligt blev der foretaget målinger på lysnettet for at sikre, at diverse applikationer ikke går ind og påvirker indspilningen.

Vi fik bekræftet det, vi allerede vidste - at den nye lokation og den nye speakerboks bare er i super høj kvalitet.

I tænker sikkert - hvad skal den gule ballon bruges til? Den bruges til efterklangsmålingen, hvor den inde i speakerboksen bliver sprunget, og der måles hvor lang tid det tager fra 'eksplosionen' og til der er fuldstændig ro i rummet igen.

Akustik på højt niveau

Save

Kategorier: Akustik, EBB-consult, Opbygning af speakerboks

Tilbage til oversigten