Blog

Ta' til Costa Hillerød »

Her midt i august, kan de fleste af os snart kun ane sommerferien i bakspejlet men kan fortsat nyde den skønne sol, lyse aftener og sensommervarmen. Fantastisk - og helt klart mest fantastisk med bare tæer, let sommertøj, en jævn brise og et koldt glas rosé i hånden. Ja, nu kan jeg jo kun tale for mig selv :-)

Læs mere »


En lille bog til mørke dage »

Anja Steensig har været i studiet og indtale hendes bog: 'En lille bog til mørke dage'. Anja er tidligere TV- og radiovært og har valgt at gå en anden vej i livet. Hendes baggrund er mangfoldig og spændende, hvilket beskrivelsen fra hendes hjemmeside i den grad vidner om.

Læs mere »


Boys will be boys »

Jævnligt skal indretningen gås efter, og der skal muligvis indkøbes nyt inventar så kunder, speakere og samarbejdspartnere møder op til ordentlige forhold. Udover de gode fysiske rammer og selve indretningen, så er det også vigtigt at have fokus på det 'gode psykiske miljø'. Det er vigtigt for alle - og kan man indarbejde begge dele, så gør det for pokker. For det må nemlig godt være sjovt at gå på arbejde.

Læs mere »


En ven, når der er allermest brug for det »

Vi skriver marts 2020 og det er en vældig skræmmende tid. Familiemønstre er ændrede, der er vendt op og ned på dagligdagen, usikkerheden er stor og bekymringerne mange - ikke mindst for børnene. Læg så oveni, at du som barn også er indlagt på hospitalet - det er noget af en mundfuld.

Læs mere »


Bedre sent end aldrig »

Vi har længe gerne villet etablere et ekstra trin - men som med mange DIY projekter, så er dette også blevet udskudt (og udskudt, og udskudt) - lige indtil nu.

Læs mere »


Jeg forstår ikke, hvad du siger... »

Hvordan kan vi redigere sprog, som vi ikke forstår? Og efter manuskripter, hvis tegnsætning vi ikke kender? Det er ikke nemt, men det kan lade sig gøre - af en helt speciel årsag.

Læs mere »


E-læring og mad-drømme »

Pusle Helmuth har været i studiet igen - denne gang for at indtale e-læring for en større dansk virksomhed. Pusle er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespillerne Frits Helmuth og Jeanne Darville og hun har just startet et nyt spændende projekt.

Læs mere »


Australsk fuglekvidder »

Ja, ja - vi indrømmer det. Vi har en svaghed for Australien i stort set alle dens afskygninger. Vi er flere i Multimediestudiet som har besøgt kontinentet og har for evigt forelsket os i landet, naturen, menneskene og det rige dyreliv.

Læs mere »


Sommerferien - hvor blev den lige af? »

Hvis du har glemt alt om koder til hovedindgangen, pc'en, telefonen osv., så vil nogen vil nok mene, at det er et godt tegn på, at du har koblet helt af i din velfortjente ferie.

Læs mere »


Alverdens stemmer og sprog »

Der er næsten ingen grænser for hvilke sprog, som vi kan tilbyde at lave indspilninger i. Vi har vores faste speakere, hvoraf 118 af dem, i skrivende stund, er repræsenteret her på hjemmesiden med ialt 17 sprog. I realiteten kan vi tilbyde langt flere sprog, da vi også har et stort internationalt netværk at trække på.

Læs mere »