Blog

Digitalt værktøj til øget trivsel »

Multimediestudiet har haft et spændende samarbejde med det første digitale behandlingsprogram for børn og unge i Danmark, som hedder MYiNNERME.

Læs mere »


Start et hjerte, red et liv »

Igennem de seneste 20 år er det lykkedes at firedoble overlevelsen efter hjertestop uden for hospital i Danmark. I dag overlever over 16 pct. hjertestoppet, mens det i 2001 blot var under 4 pct. Multimediestudiet er stolte over at have bidraget til, at der i 2021 er blevet sat 2 ekstra hjertestartere op i Hillerød via 'Hjerte start nu'.

Læs mere »


Kært barn har mange navne »

Vi både 'lever' med det ... og hader det - og vi kender det under navne som: ventemusik, kømusik, Music on Hold (MoH), telefonmusik eller pausemusik. Underkend ikke ventemusikken. Den er dit ansigt udadtil og er den god, kan den gøre hele forskellen på om kunderne tålmodigt forbliver i køen eller ej.

Læs mere »


Ta' til Costa Hillerød »

Her midt i august, kan de fleste af os snart kun ane sommerferien i bakspejlet men kan fortsat nyde den skønne sol, lyse aftener og sensommervarmen. Fantastisk - og helt klart mest fantastisk med bare tæer, let sommertøj, en jævn brise og et koldt glas rosé i hånden. Ja, nu kan jeg jo kun tale for mig selv :-)

Læs mere »


En lille bog til mørke dage »

Anja Steensig har været i studiet og indtale hendes bog: 'En lille bog til mørke dage'. Anja er tidligere TV- og radiovært og har valgt at gå en anden vej i livet. Hendes baggrund er mangfoldig og spændende, hvilket beskrivelsen fra hendes hjemmeside i den grad vidner om.

Læs mere »


Boys will be boys »

Jævnligt skal indretningen gås efter, og der skal muligvis indkøbes nyt inventar så kunder, speakere og samarbejdspartnere møder op til ordentlige forhold. Udover de gode fysiske rammer og selve indretningen, så er det også vigtigt at have fokus på det 'gode psykiske miljø'. Det er vigtigt for alle - og kan man indarbejde begge dele, så gør det for pokker. For det må nemlig godt være sjovt at gå på arbejde.

Læs mere »


En ven, når der er allermest brug for det »

Vi skriver marts 2020 og det er en vældig skræmmende tid. Familiemønstre er ændrede, der er vendt op og ned på dagligdagen, usikkerheden er stor og bekymringerne mange - ikke mindst for børnene. Læg så oveni, at du som barn også er indlagt på hospitalet - det er noget af en mundfuld.

Læs mere »


Bedre sent end aldrig »

Vi har længe gerne villet etablere et ekstra trin - men som med mange DIY projekter, så er dette også blevet udskudt (og udskudt, og udskudt) - lige indtil nu.

Læs mere »


Jeg forstår ikke, hvad du siger... »

Hvordan kan vi redigere sprog, som vi ikke forstår? Og efter manuskripter, hvis tegnsætning vi ikke kender? Det er ikke nemt, men det kan lade sig gøre - af en helt speciel årsag.

Læs mere »


E-læring og mad-drømme »

Pusle Helmuth har været i studiet igen - denne gang for at indtale e-læring for en større dansk virksomhed. Pusle er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespillerne Frits Helmuth og Jeanne Darville og hun har just startet et nyt spændende projekt.

Læs mere »